Limousin Unik Norge
Hjem Oppskrifter Bonden Vårt kjøtt Kontakt oss For medlemmer
HjemOppskrifterBondenVårt kjøttKontakt ossFor medlemmer
Limousin Unik Norge

Oppskrifter

f1 bilder til web filet.jpg
Featured
Tataki på ytrefilet av kalv
Tataki på ytrefilet av kalv
Kalvemedaljonger med hjemmelaget bearnaisesaus
Kalvemedaljonger med hjemmelaget bearnaisesaus
Kalvestek av bog med fløtesaus
Kalvestek av bog med fløtesaus
Kalvefilet Wellington
Kalvefilet Wellington
Entrecote med urtesmør
Entrecote med urtesmør
Tataki av Limousin Unik filet med ponzusaus, chili, vårløk og syltet ingefær
Tataki av Limousin Unik filet med ponzusaus, chili, vårløk og syltet ingefær
Peposo (Toscansk kalvegryte)
Peposo (Toscansk kalvegryte)
Ytrefilet av Limousin Unik kalv med peppersaus
Ytrefilet av Limousin Unik kalv med peppersaus
Langstekt Limousin Unik short ribs
Langstekt Limousin Unik short ribs
Culotte av Limousin Unik med Chimichurri
Culotte av Limousin Unik med Chimichurri
 
merkinger.png
 
Åpningstider

post@limousinunik.no

+47 97574949